Nieuwe CEO Betronic Group

Jasper de Jonge volgt per 1 januari 2024 Paul Vroling op als CEO van de Betronic Group. Paul blijft nauw betrokken bij Betronic en zal zich richten op de ontwikkeling van de strategie.

Ontwikkeling en Productie
De kern van Betronic is en blijft maatwerk; de ontwikkeling en productie van innovatieve elektronica die voorkomt uit een klant gedreven vraag. Daarnaast hebben we een eigen propositie in de E-Bike business en een propositie in ontwikkeling in Energy Management Solutions.

E-Bike Solutions
Binnen de business line E-Bike Solutions bieden wij het gehele scala aan van elektronische producten voor een E-Bike zoals een Display en Control Buttons, Electronic Control units, Motoren en Connectivity Modules – in casu een compleet E-Drive systeem. In onze ‘standaard’ product range is ruimte voor klant specifieke wensen wat betreft bijvoorbeeld een display of het rijgedrag van de fiets etc. Wij zijn altijd systeem verantwoordelijk voor het gehele E-Drive systeem – ook als wij externe producten in ons E-Drive systeem opnemen. Wij richten ons op de fietsmerken in Europa.

Energy Management Solutions
Wij zijn op dit moment bezig om een aparte business op te zetten in Energy Management Solutions. Dit betreft een Smart Device in combinatie met een batterij die energie stromen in een huis of bedrijfsgebouw kan managen en optimaliseren tussen zonnepaneel, warmtepomp, warmwatervoorziening en laadpaal.

De Betronic Group heeft een ontwikkelcentrum met 40 personeelsleden in Amsterdam en daarnaast 2 productielocaties: Zwaag met 45 personeelsleden en Suzhou met 50 personeelsleden.

Jasper de Jonge
Jasper de Jonge
Paul Vroling
Paul Vroling