Over ons

Wij willen de klantervaring van de klant van onze klant optimaliseren

Door samen in partnership te ontwikkelen 

Onze Missie

Het is onze missie Europese bedrijven te ondersteunen bij het versterken van hun concurrentiepositie
door middel van het ontwikkelen en/of produceren van innovatieve elektronica.

Bij het bereiken van onze missie streven wij voorop te lopen in Technologie en Innovatie.
De oplossingen die wij bieden zijn van een hoge kwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Onze vier kernwaarden

We doen het samen Vanaf het maken van de conceptstudie tot en met het uitleveren van jouw producten, alles wat wij doen, gaat in samenwerking met jou. Jij weet wat jouw business nodig heeft en wij ondersteunen jou daarin.

Wij houden van duidelijkheid Om goed samen te kunnen werken is er vertrouwen nodig en daarvoor is transparantie noodzakelijk. Wij zijn dan ook transparant in alle aspecten van onze bedrijfsvoering zoals prijscalculatie, processen en kwaliteitschecks.

Gaan altijd voor kwaliteit Het leveren van constant hoge kwaliteit vinden wij belangrijk in onze dienstverlening ontwikkelen, testen en produceren.

Afspraak is afspraak Wij vinden het belangrijk dat we ons samen aan de afspraken houden zodat jouw droom ook tijdig gerealiseerd kan worden.

Ons verhaal

Ruim 40 jaar geleden is Betronic ontstaan op de Egelantiersgracht in Amsterdam. In de jaren daarna is Betronic verder uitgegroeid naar een bedrijf dat professionele elektronica ademt en klantgericht haar diensten aanbiedt. Betronic is nog steeds gevestigd in Amsterdam en heeft een multidisciplinair team van ongeveer 30 toegewijde medewerkers die voor onze bestaande en nieuwe klanten de volledige productontwikkeling doen. Daarnaast hebben wij eigen productiefaciliteiten in Suzhou en Zwaag.

Wat zeggen klanten over ons

Samen sparren of offerte aanvragen?