Communicatie

Communicatie

Bij Betronic laten we jouw product communiceren met de gebruiker en de wereld om ons heen (Internet of Things). Ontdek hoe wij dit voor jou mogelijk maken!

Gebruikersinterface

Bij Betronic verzorgen wij de verbinding tussen jouw apparaat en de gebruiker met bijvoorbeeld een display op maat.
Of het nu gaat om een speciaal ontworpen LCD-segmentdisplay of een veelzijdig IPS-kleurendisplay, wij bieden displays in elk gewenst formaat, met of zonder touch-functionaliteit.

Ontdek onze displays voor e-bikes, draaideuren, trapliften, elektronische waterkranen, kamerthermostaten en medische apparatuur. Bij Betronic maken we de technologie persoonlijk en toegankelijk, zodat jouw toepassingen de beste visuele ervaring bieden.

Ontdek wat wij voor jouw project kunnen betekenen!

Koninklijke Boon Edam, een toonaangevend Nederlands bedrijf in draaideuren en beveiligingstoegangen, schakelde Betronic in voor slimme elektronische innovaties in een baanbrekende serie automatische draaideuren. Dankzij de expertise van Betronic biedt Boon Edam nu, in plaats van de gebruikelijke bediening met eenvoudige knoppen, een geavanceerd touchscreen naast de deur.
Het innovatieve display, dat zichtbaar wordt bij aanraking, biedt een optimale gebruikerservaring. Gebruikers kunnen eenvoudig routines voorprogrammeren en dagprofielen instellen. Het touchscreen is uniek door de naadloze communicatie met de hoofdaansturing van de deur. Zowel op afstand als ter plaatse kan de gebruiker of de monteur de draaideur bedienen.

Ook op zoek naar een op maat gemaakt display met een optimale gebruikerservaring? Neem contact op met Betronic.

Nieuwsberichten en praktijkvoorbeelden

IPS display assorti

Display

Klanten komen vaak bij ons met een droom waarin een display gewenst is. Om het juiste display voor de applicatie te kiezen kijken we naar alle aspecten van het product. Resolutie De resolutie van een grafisch display heeft invloed op hoeveel informatie er getoond kan worden. Samen met onze klant kijken we dan ook eerst

... lees meer

Touch interface

Vanaf het jaar 2007 waarin zowel de eerste iPhone als Android uitkwam is de touch interface gemeengoed geworden. Het waren zeker niet de eerste mobiele telefoons met een touch interface, deze primeur was voor de IBM Simon in 1992. In de afgelopen 13 jaar is de touch interface zo geïntegreerd dat het vreemd is als

... lees meer
Echtermann EQ faucet

Praktijkvoorbeeld: Echtermann eQ

Een mooi praktijkvoorbeeld van een display toepassing is de Echtermann e-Q. Onze klant is een begrip in de professionele keukenwereld en levert hoogwaardige waterkranen. Betronic heeft een display met capacitieve toets bediening ontwikkeld voor een waterkraan. Met de Echtermann e-Q is de gebruiker in staat om bijvoorbeeld 150 liter water warm water te selecteren. De

... lees meer

Internet of Things (IoT)

Ontdek de veelzijdigheid van IoT! Bij Betronic ontwerpen we op jouw verzoek op maat gemaakte gateways die op verschillende manieren kunnen communiceren. We hebben diepgaande kennis van bedrade communicatieprotocollen als UART, I2C, SPI, RS232, RS485, CANbus en ethernet.
Draadloos maken we gebruik van diverse communicatieoplossingen als Bluetooth, Zigbee en Wifi, of de betaalde enlong range-oplossingen 2G, 3G, 4G of 5G, CAT-LTE-M1, NBIoT of LoRa. Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder e-bikes, containervervoer, betonproductie, warmtepompen en ventilatie.

Ontdek hoe we met onze technologische oplossingen jouw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Itho Daalderop ontwikkelt systemen, van warmtepompen tot ventilatoren, om het ideale binnenklimaat te creëren. Op verzoek van dit techbedrijf ontwikkelde en produceerde Betronic een geavanceerd communicatiemodule waarmee gebruikers en monteurs op afstand kunnen communiceren met al deze systemen.

Voorheen vereiste het inrichten van dakventilatoren fysieke aanwezigheid van twee monteurs, zowel iemand op het dak als iemand in het gebouw. Dankzij de communicatiemodule van Betronic kan de monteur het apparaat op afstand uitlezen en aansturen, waardoor de tweede monteur overbodig wordt. Deze innovatie is uitgebreid naar onder andere warmtewisselaars en warmtepompen, waardoor de systemen nu ook onderling kunnen communiceren via de backoffice. Met de communicatiemodule worden gegevens verzameld, geanalyseerd en continu geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie.

Betronic levert maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke wensen en eisen van onze klanten, zonder overbodige complexiteit. De op maat gemaakte hardware en software stellen onze klanten in staat efficiënter te zijn en kosten te besparen.

Laat ons weten hoe wij jouw systemen beter met elkaar kunnen laten communiceren. Neem contact op met Betronic.

Wat zeggen klanten over ons

Samen sparren of een offerte aanvragen?