Produceren

Wij produceren wereldwijd jouw product

Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen lage prijzen

Onze productie

Wij produceren jouw producten aan de hand van zeer strikte kwaliteitsstandaarden. Hierdoor garanderen wij een constante hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. De componenten, die wij gebruiken voor jouw producten, zijn altijd de componenten welke we samen tijdens de ontwikkeling hebben gedefinieerd. Daarmee garanderen wij ook de gewenste levensduur van jouw product.

Wij hebben contact met een breed scala aan wereldwijd gevestigde componenten leveranciers. Dit maakt dat wij de meest competitieve prijzen wereldwijd kunnen bewerkstelligen en daarnaast in een vroeg stadium componenten die End Of Life raken kunnen definiëren.  Hierdoor kunnen wij snel een alternatief aan je voorstellen om zodoende de continuïteit van de uitleveringen te garanderen.

Productie locaties


Wij hebben een eigen productielocatie in Shanghai. De inkoop van de componenten en de planning van de productie vindt plaats
door onze eigen lokale medewerkers. De aansturing van deze lokale organisatie doen we vanuit onze vestiging in Amsterdam. Met deze manier van aansturen garanderen wij  dat jouw vraag altijd goed aansluit bij onze productie en de continuïteit en kwaliteit van de productie geborgd is.
Naast de eigen productie in China hebben wij een partner in Noord-Afrika en een partner in Oost-Europa.

De productie wordt uitgevoerd volgens de door ons bepaalde werkinstructies en de benodigde ISO en IPC normeringen.

Jouw garantie

Onze dienstverlening is zo ingericht dat wij de gewenste elektronica ontwikkelen om vervolgens
deze elektronica ook voor onze klanten te produceren. Wij garanderen 100% kwaliteit in de vorm van het te leveren product
maar ook een bijzonder hoge leverbetrouwbaarheid. 

Wat zeggen klanten over ons

Samen sparren en/of offerte aanvragen ?