Pieter de Smeth


Pieter de Smeth

Manager Software

T: +31 (0)20 30 38 516

Waarom vind ik het leuk om bij Betronic te werken?

Naast de fijne collega’s en goede werksfeer biedt Betronic veel variatie en uitdaging in projecten. Een project duurt gemiddeld tussen de 1 a 2 jaar en er lopende meerdere projecten tegelijk. Zo is geen dag hetzelfde en kom je in aanraking met verschillende productgroepen, technische oplossingen en klanten.

Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij Betronic?

Mijn functie bij Betronic bestaat uit het managen van projecten en de software afdeling

Ik ben verantwoordelijk voor de projecten binnen tijd, budget en volgens requirements af te ronden, daarnaast zorg ik ervoor dat de software engineers op de juiste manier projecten aan het uitvoeren zijn.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Betronic?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Andere hobby’s die ik o.a. heb zijn: voetbal, films, lekker borrelen en als er dan nog tijd over blijft probeer ik de sportschool te bezoeken.