Motoraansturingen

Motoraansturingen

De kennis over het aansturen van elektrische motoren wordt door Betronic in veel producten toegepast. Van een zevenvoudige motor aansturing in de agrarische sector tot een compacte motorcontroller voor de tegenwoordig zeer populaire elektrische fiets.

In alle applicaties is een accurate aansturing op basis van de informatie van de uitgelezen sensoren belangrijk. Met deze accurate aansturing wordt dan het klant specifieke resultaat bereikt.

Vereiste kwalificaties en ervaring
• MSc in (Technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Commerciële-/Bedrijfseconomie, Innovatie Management of een gerelateerd vakgebied.
• Minimaal 10 jaar werkervaring en bij voorkeur ervaring met het behalen van harde business targets binnen specifiek markt waarbij het zwaartepunt van de ervaring ligt bij Marketing & Sales.
• Sterk begrip van trends, uitdagingen en kansen in de duurzaamheid en elektrificatie wereld.
• Resultaatgericht met de focus op het behalen en overtreffen van doelstellingen.
• Als u een strategische denker bent, een proactieve probleemoplosser, een teamspeler en een passie hebt voor het stimuleren van bedrijfsgroei in een dynamische markt, nodigen wij u uit om ons team te komen versterken en bij te dragen aan ons succes in de e-bike markt.