Kevin Lee


Kevin Lee

General Manager, China

E: kevinlee@betronic.nl

Waarom vind ik het leuk om bij Betronic te werken?

Wat mij het meest aantrekt in Betronic is de mensgerichte managementcultuur en het enorme potentieel en groeitempo op het gebied van elektrische fietsen. Het is heel leuk om elke dag met mijn favoriete collega’s en vrienden samen te werken, en het is een soort plezier om mee te groeien met Betronic China.

Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij Betronic?

Als 1e medewerker van Betronic China heb ik meegewerkt aan het ontwerp en de bouw van de productielocatie. Mijn verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat de operatie van het Chinese bedrijf goed verloopt en ondertussen de communicatie en coördinatie met de lokale overheid. In het huidige stadium neem ik meer tijd om me te concentreren op de ontwikkeling en het dagelijkse beheer van leveranciers, en zet ik me in om een robuuste toeleveringsketen op te bouwen om de groei van Betronic haar activiteiten te ondersteunen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Betronic?

Ik heb twee lieve dochters, na het werk ga ik altijd met ze mee en speel samen, studeer samen, en lees samen beroemde boeken. Elke dag na het eten ga ik met mijn vrouw mee voor een wandeling in het park, ik geniet van elke minuut met het gezin.