Erik van Eeden


Erik van Eeden

Manager Hardware

+31 (0)20 30 38 500

Waarom vind ik het leuk om bij Betronic te werken?

Betronic is een bedrijf dat werkt aan uiteenlopende projecten voor veel verschillende klanten. Het leuke hieraan is, dat we altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen. Geen dag is hetzelfde, iedere dag weer een andere uitdaging en dat houdt je scherp.

Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij Betronic?

In mijn functie als manager Hardware, mag ik leidinggeven aan een jong en veelzijdig hardware team. Hiernaast ben ik Projectleider van een aantal uitdagende ontwikkelingen. Hierbij ligt de focus op het goed onderhouden van klantcontact, goed de klantwens vertalen naar werkende producten en dit binnen de gestelde verwachtingen.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Betronic?

Buiten Betronic staat het gezin uiteraard op nummer 1. Sporten doe ik ook graag, wat neerkomt op Squashen en Badmintonnen. Geregeld mag ik ook graag het water op. Lekker zeilen over alle Nederlandse plassen tot Noordzee en van Polyvalk tot VO60.