Diensten

Dit is hoe wij jou willen helpen

Om jouw concurrentiepositie te verbeteren

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen innovatieve elektronica altijd in opdracht van klanten.
Dat betekent dan ook dat het eigendom van het product bij jou ligt.

Wij hebben onze eigen Hardware- en software engineers en ontwikkelen op een professionele wijze een PCBA met een hoge kwaliteit tegen een marktconforme kostprijs.

Dankzij onze Product Design afdeling borgen wij de samensmelting tussen de elektronica en de behuizing van jouw eindproduct.

Onze engineers maken gebruik van hedendaagse engineeringsoftware zoals Altium en Solid Works en werken op basis van de moderne SCRUM-systematiek.

Onze processen zijn zo ingericht dat wij jou nauw betrokken houden tijdens de ontwikkeling.
lees meer…

Testen

Testen is bij ons een rode draad tijdens het ontwikkelen van jouw product. Elke keer als wij een deeloplevering doen krijg jij de gelegenheid om het te testen. Op deze manier blijf je betrokken bij de ontwikkeling en weten wij zeker dat wij iets maken wat aansluit op jouw wensen. Wij ontwikkelen en maken testers welke worden gebruikt bij het produceren van jouw producten zodat jij er zeker van bent dat alle producten 100% goed zijn. Doormiddel van een track & Trace systeem volgen wij op componentniveau de productie van jouw producten. lees meer…

Produceren

Wij produceren jouw producten met de nieuwste machines. Hierdoor garanderen wij een constante hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. De componenten welke wij gebruiken voor jouw producten zijn altijd die componenten welke we samen tijdens de ontwikkeling hebben gedefinieerd. Daarmee garanderen wij ook de gewenste levensduur van jouw product.

Wij hebben contacten met alle componenten leveranciers en weten dan ook in een zeer vroeg stadium of componenten End Of Life raken. Hierdoor kunnen wij snel een alternatief aan je voorstellen om zodoende de continuïteit van de uitleveringen te garanderen.

Wat zeggen klanten over ons

Samen sparren of een offerte aanvragen?