Testen

Maar bovenal, wij leveren kwaliteit

Elk product wat wij aan jou uitleveren is 100% getest

Testen

Testen is bij ons een rode draad tijdens het ontwikkelen van jouw product. Elke keer als wij een sprintoplevering doen krijg jij de gelegenheid om het te testen. Op deze manier blijf je betrokken bij de ontwikkeling en weten wij zeker dat wij iets maken wat aansluit op jouw wensen.

 

Wij kiezen altijd voor kwaliteit

Om de kwaliteit van de geproduceerde elektronica te garanderen is het noodzakelijk dat de producten worden getest voordat de producten aan jou worden uitgeleverd. De benodigde testapparatuur wordt door ons ontwikkeld en geproduceerd tegelijkertijd met de ontwikkeling van jouw product. Wanneer de veldtest start, is de testapparatuur ook beschikbaar.

 

Ontwikkelen van testapparatuur

Design for Test (DFT) regels worden gehanteerd tijdens ontwikkeling waardoor wij in staat zijn om de producten te ontwikkelen welke zijn afgestemd op testbaarheid en massa volume productie. Door het ontwikkelen van eigen testapparatuur kunnen wij 
de hoge kwaliteit van jouw product garanderen.

Twee soorten testers

Specificatie tester: tijdens deze test wordt de PCB in detail getest of alle sporen en componenten op de juiste plek zitten en juist zijn geassembleerd en wordt de “embedded” software in de microcontroller geladen.

Functionele tester: tijdens deze test wordt het volledige eindproduct, zoals dat uiteindelijk aan jou wordt geleverd, op alle functies getest.

 

Wat zeggen klanten over ons

Samen sparren en/of offerte aanvragen ?