Specialisatie

Hier zijn wij goed in

Betronic ontwikkelt en produceert Technologische en Innovatie elektronica.
De elektronicaontwikkeling en de aansturing van de productie doen we in Amsterdam.
Onze eigen productielocatie bevindt zich in Shanghai.

Onze specialisaties

Communicatie

Wij zorgen voor de juiste verbinding tussen jouw product en de omgeving.

Motoraansturing

Wij maken een passende aansturing voor iedere motor, voor elke toepassing.

Energie

Voor jouw gas- of elektriciteitsapplicatie maken wij de gevraagde oplossing.

Communicatie

Wij zorgen voor de juiste verbinding tussen jouw product en de omgeving.

Data sensoren
Data transport
Data analyse
Data presentatie

Wij hebben alle kennis inzake bedrade en onbedrade communicatieprotocollen, dit passen wij toe in klant specifieke gateways. Deze gateways kunnen data halen uit ieder genererend apparaat en deze data transporteren naar een backoffice. Vaak is de wens om dit draadloos te doen.

Welk communicatieprotocol uiteindelijk wordt gekozen is sterk afhankelijk van jouw businessmodel. Hiervoor kunnen de algemeen bekende communicatieprotocollen als 2G, 3G, 4G maar ook NBIOT, LTE CAT-M (1,2,3) LORA of Sigfox gekozen worden maar ook alle mogelijke korte bereik protocollen als BLE 3.0, 4.0 en 5.0, ZigBee of Z-Wave.

Desgewenst kun je gebruik maken van een door ons ontwikkeld systeem. Wij kunnen jouw data opslaan, analyseren en vervolgens ook presenteren. Maar uiteraard kunnen wij ook jouw data door sturen naar jullie database op welke plek in de cloud dan ook, Amazon AWS, Microsoft Azure of Google Cloud.

Motoraansturing

Wij maken een passende aansturing voor iedere motor, voor elke toepassing.

E-bikes
E-scooters
E-steps
E-light four wheel drives

Het aansturen van elektrische motoren wordt door ons in veel producten toegepast. Alle type motoren tot een vermogen van circa 5kW, van een eenvoudige brushed DC motor, brushless DC motor tot een AC inductie motor of servomotor met of zonder gearing. Van een zevenvoudige motoraansturing in de agrarische sector tot een compacte motorcontroller voor de tegenwoordig zeer populaire elektrische fiets.

 

In alle applicaties is een accurate aansturing op basis van de informatie van de uitgelezen sensoren belangrijk. Met deze accurate motoraansturing wordt het voor jouw specifieke resultaat bereikt. Voorbeelden van sensoren welke worden toegepast zijn snelheid, positie en kracht sensoren.

Energie

Voor jouw gas en/of elektriciteit applicatie maken wij de gevraagde oplossing.

Energie opslag
Energie balans

Energie aansturing
Energie besparing

In deze specialisatie hebben wij verschillende applicaties gerealiseerd. Zo hebben wij Batterij Management Systemen (BMS) gemaakt voor de energieopslag in batterijen tot 10kWh. Dit zijn slimme BMS-en welke actief balanceren tussen de cellen van de batterij maar ook balanceren tussen de verschillende batterijen. Ook maken wij BMS-en voor batterijen met een kleinere opslagcapaciteit zoals deze worden toegepast bij elektrische fietsen.

Daarnaast maken wij binnen jouw wensen ook inverters en converters voor verschillende toepassingen binnen de zon- en windenergie markt.

Energie impliceert ook het zuinig omgaan met de energie welke er voor handen is. Wij hebben diverse ontwikkelingen gedaan zoals het aansturen van klimaatbeheer in woon- en kantooromgevingen of het meten in professionele gasvoorzieningen. Daarnaast wordt onze elektronica toegepast in warmte- en warmwatervoorzieningen. 

Binnen de LED-verlichting speelt energie ook een belangrijke rol. Wij hebben een aantal applicaties ontwikkeld die zorgdragen voor energie besparende LED-verlichting in kantoren of warehouses.

 

Wat zeggen klanten over ons

Samen sparren of een offerte aanvragen?