Johan Vonk


Johan Vonk

CCO

T: +31 (0)6 46 32 05 14

Waarom vind ik het leuk om bij Betronic te werken?

Het is geweldig leuk om met zoveel verschillende klanten en mensen te mogen werken. Mensen bij klanten maar ook bij leveranciers en natuurlijk mijn collega’s. Prachtig om de dromen van onze klanten gerealiseerd zien te worden in fysieke producten welke wij hebben ontwikkeld en mogen produceren.

Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij Betronic?

Als onderdeel van de directie mag ik nieuwe en bestaande klanten overtuigen dat wij hun dromen van een nieuw product kunnen realiseren. En na de overtuiging mag ik gedurende het ontwikkelproject bij het project betrokken blijven als projectdirecteur. Zo blijf ik ook verbonden aan onze leuke klanten.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Betronic?

Natuurlijk staat mijn gezin centraal in mijn privé leven. Mijn gezin bestaat uit een hele lieve partner, een zoon en een dochter. Rondom mijn gezin hebben we vrienden met wie we wederzijds veel kunnen delen. En natuurlijk het sporten. Ik maak met een grote regelmaat ritjes op de racefiets. Ritjes welke zowel fysiek maar ook zeker mentaal goed voor me zijn. Proberen zo gezond mogelijk te zijn met een frisse geest.