Jasper Ligthart


Jasper Ligthart

COO

T: +31 (0)20 30 38 523

Waarom vind ik het leuk om bij Betronic te werken?

Wat mij sterk aanspreekt binnen Betronic is dat het een sterk innovatief bedrijf is. Dit zie je niet alleen terug in de producten die we ontwikkelen en produceren, maar ook hoe we onze processen inrichten. Dit maakt dat we continue zoeken naar verbeteringen om beter aan de wensen van onze klanten te voldoen. Hiermee blijven we onszelf uitdagen. Om dit samen met een leuk team gedreven collega’s te doen, maakt dat ik graag bij Betronic werk.   

Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij Betronic?

Binnen Betronic ben ik verantwoordelijk voor de finance en supply chain afdeling van zowel China als Nederland. Mijn werkzaamheden bestaan enerzijds uit het verzekeren dat de verschillende processen en communicatie naar zowel klant als leverancier op deze afdelingen soepel verlopen, anderzijds kijk ik naar mogelijkheden om deze processen en communicatie te verbeteren.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Betronic?

Naast het werk bij Betronic vind het lekker om te sporten, zo speel ik graag een potje tennis, padel of voetbal. Ook vind ik het leuk om gezellig een biertje te drinken met vrienden en familie.