E-bike solutions

E-bike solutions

Wij maken jouw op maat gemaakte e-bike solution.

Onze geavanceerde elektronische systemen optimaliseren de prestaties van jouw e-bikes. Van krachtige batterijtechnologie tot slimme laadsystemen, wij leveren hoogwaardige e-bikeoplossingen die voldoen aan de strengste normen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen met onze innovatieve e-bike solutions.

Bij Betronic begrijpen we dat de wereld van e-bikes voortdurend evolueert. Daarom bieden wij gestandaardiseerde oplossingen met een focus op onze e-drive kit. Daarin hebben we alle essentiële onderdelen voor een elektrische fiets samengebracht. Een kit kan bestaan uit: motorcontroller, motor, batterij, display en/of knoppenmodule, GPS-tracker, sensoren en bekabeling.

Als experts in motorcontrollers en connectiviteit leveren wij maatwerkoplossingen voor zowel grote spelers als individuele fietsenproducenten. We begrijpen dat fietsenleveranciers hun eigen identiteit willen uitstralen en onze e-kit maakt dat mogelijk. Hierin integreren we alle technologie die nodig is voor een moderne e-bike.

In samenwerking met merken als Stella biedt Betronic maatoplossingen voor motorcontrollers en displays. Met een Stella-motorcontroller kun je het rijgedrag en de ondersteuningsstanden aanpassen voor verschillende doelgroepen. Onze displays kunnen volledig worden aangepast aan de huisstijl, met geïntegreerde GUI en button unit. Voor fietsen met een eigen identiteit, zoals Veloretti, bieden wij geïntegreerde displays die naadloos passen bij het design.

Veiligheid staat voorop. Daarom ontwikkelt Betronic connectiviteitsoplossingen zoals een track and trace-module. Met de toenemende diefstal van fietsen is het essentieel om de locatie en bewegingen van de fiets in de gaten te houden. Ons systeem maakt het mogelijk voor gebruikers om gestolen fietsen via een app te markeren en op te sporen.

Bij Betronic geloven we in een totaalaanpak. Als Nederlands bedrijf bieden wij een open systeem dat flexibiliteit mogelijk maakt. In tegenstelling tot gesloten systemen kunnen wij eenvoudig producten van verschillende leveranciers integreren. Met Betronic als jouw partner in slimme elektronica heb je slechts één aanspreekpunt voor al je behoeften op het gebied van e-biketechnologie.

Ook op zoek naar een op maat gemaakte e-bike solution? Neem contact op met Betronic.

Wat zeggen klanten over ons

Samen sparren of een offerte aanvragen?