Supply Chain Solution

De dienstverlening van Betronic aan haar klanten is zo ingericht dat Betronic de gewenste elektronica ontwikkelt om vervolgens deze elektronica ook voor haar klant te produceren.

Betronic garandeert 100% kwaliteit in de vorm van het te leveren product maar ook een bijzonder hoge leverbetrouwbaarheid. Doordat Betronic heel diep in de keten van de componenten zit heeft Betronic zeer nauwe relaties met al haar leveranciers. Daardoor weet Betronic ook in een zeer vroeg stadium of componenten End of Life raken of dat de levertijd vergroot dreigt te worden.

Betronic heeft een groot wereldwijd netwerk van professionele Brokers welke gebruikt kunnen worden om componenten alsnog tijdig geleverd te krijgen. Indien dat ook niet lukt dat zal Betronic een redesign voorstellen om de uitlevering te kunnen blijven garanderen.

Productie locaties
Betronic heeft een eigen productielocatie  in China in Kunshan, een voorstad van Shanghai. De inkoop en planning vindt plaats onder Nederlands management en de productie aansturing vanuit Betronic Amsterdam. Door deze manier van aansturen garandeert Betronic de continuïteit van de leverbetrouwbaarheid en de kwaliteit van de uit te leveren producten uit China aan haar klanten.

Daarnaast heeft Betronic twee global  partners in Noord-Afrika en in Oost-Europa.
Betronic produceert de elektronica voor haar klanten onder de ISO 9001 en ISO 14001 standaarden.