Connectivity Solutions

Sensoren
Data transport
Data verwerking
Data presentatie

Betronic BV had ruim 10 jaar al de service M2M klaar voor haar klanten. Echter toen was Betronic nog veel te vroeg en was de markt er nog niet klaar voor. Toen spraken we nog over een containerbegrip Internet Of Things (IoT)……….

Anno nu is IoT niet meer weg te denken en moeten alle data genererende apparaten aan het internet worden gekoppeld.  Betronic is een specialist in deze dienst.

Betronic heeft al veel toepassingen op dit gebied gerealiseerd door middel van klantspecifieke Gateways te ontwikkelen welke diverse communicatieprotocollen in zich hebben.

De algemeen bekende communicatieprotocollen als 2, 3, 4G, GPRS maar ook NBIOT, LTE CAT-M (1,2,3) LORA en alle mogelijke korte bereik protocollen als BLE 3.0, 4.0 en 5.0, ZigBee, Z-Wave, SixFox etc.

Daarnaast heeft Betronic ook een dienst met een eigen data verwerking en kan Betronic klantspecifiek de data tonen via een Web Based portal of via een APP. Zowel voor Android als voor IOS welke Betronic ook onder haar eigen beheer voor de klant ontwikkelt.