Supply Chain Solution

Betronic is een elektronica ontwikkelbedrijf welke elektronica ontwikkelt met een zeer hoge kwaliteit en tegen altijd een lage prijs. Dit komt doordat Betronic weet hoe de productie zo efficiënt mogelijk in te richten en het toepassen van componenten welke nu en in de toekomst goed verkrijgbaar zijn en blijven.

Productlevenscyclus-begeleiding in optima forma
Efficiëntie in productie wordt bereikt door een integrale keten-benadering, waarbij de plek waar productie plaatsvindt feitelijk niet relevant is. Vanuit productontwikkeling naar productie (supply chain management) tot en met een continu beheer van de productlevenscyclus is onderdeel van de benadering. Wij hebben direct contact met alle toeleveranciers van al onze toegepaste componenten.

Betronic heeft een eigen productiefaciliteit in China onder leiding van Nederlands management.

Onze “preferred suppliers” produceren volgens de kwaliteitstandaarden die nodig en gebruikelijk zijn in de uiteenlopende branches van onze klanten. Afhankelijk van de aantallen en levertijden selecteren we de juiste logistieke oplossing voor het product. Met on-line toegang garanderen wij de kwaliteit van de productie.

U bespaart kostbare tijd door de productie, inclusief de complete overdracht vanaf ontwikkeling, door ons te laten begeleiden. Via ons maakt u dan gebruik van goed geoliede samenwerkingsverbanden en onderlinge ervaring op dit gebied. Gedurende de complete levenscyclus van het product beheren en bewaken wij bovendien uw product op componentniveau. De leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, kostprijs en verkrijgbaarheid worden geautomatiseerd bewaakt en uitgevoerd. Zo zorgen wij voor continuïteit in leveringen.