Supply Chain Management Services

De meerwaarde van Betronic BV is dat zij altijd ontwikkelt vanuit productieperspectief. Het primaire uitgangspunten zijn kwaliteit en efficiëntie.

Productlevenscyclus-begeleiding in optima forma
Efficiëntie in productie wordt bereikt door een integrale keten-benadering, waarbij de plek waar productie plaatsvindt feitelijk niet relevant is. Vanuit productontwikkeling naar productie (supply chain management) tot en met een continu beheer van de productlevenscyclus is onderdeel van de benadering.

Onze “preferred suppliers” produceren volgens de kwaliteitstandaarden die nodig en gebruikelijk zijn in de uiteenlopende branches van onze klanten. Afhankelijk van de aantallen en levertijden selecteren we de juiste logistieke oplossing voor het product. Met on-line toegang garanderen wij de kwaliteit van de productie.

U bespaart kostbare tijd door de productie, inclusief de complete overdracht vanaf ontwikkeling, door ons te laten begeleiden. Via ons maakt u dan gebruik van goed geoliede samenwerkingsverbanden en onderlinge ervaring op dit gebied. Gedurende de complete levenscyclus van het product beheren en bewaken wij bovendien uw product op componentniveau. De leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, kostprijs en verkrijgbaarheid worden geautomatiseerd bewaakt en uitgevoerd. Zo zorgen wij voor continuïteit in leveringen.