Design Solutions

Betronic BV biedt hedendaagse elektronicaoplossingen, doet de ontwikkeling daarvan en de volledige uitwerking van vermogenselektronica, regeltechniek, batterijmanagement, telecommunicatie en sensortechnologie.

Een gedefinieerd kwaliteitsproces zorgt voor een gestroomlijnde productontwikkeling. Een multi-disciplinair team ontwikkelt het product vanaf een idee of complete specificatie tot een product dat direct door de klant in de markt gezet kan worden.

We onderscheiden op hoofdlijnen de volgende processtappen : haalbaarheidsonderzoek, proefmodel, prototype en veldtest.

Van industrieel ontwerp tot en met productie-testsystemen
Desgewenst verzorgen wij in huis ook het industrieel ontwerp van de mechatronica en we begeleiden of verzorgen de benodigde keuringstrajecten. Daarnaast ontwikkelen en vervaardigen wij testapparatuur voor productie.  Dit alles in een mix van simulatie of functionele modellen, hardware- en softwareontwerp, analoge, digitale en hoogfrequente elektronica, (draadloze) netwerk communicatie en digitale signaalverwerking.

Innovatie
Betronic BV investeert bewust in innovatie en technologie die moet bijdragen aan de kennis en kunde van onze mensen. Daarom wordt een substantieel van de beschikbare uren besteed aan innovatieve projecten en uitbreiding van de kennis op technologisch gebied.